Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Ели Гигова заби милионер

отпечатай новината

25.07.2014 13:43 | Видян 2897 пъти

Ели Гигова заби милионер

Бившата водеща по БНТ Ели Гигова вече има нов мъж в живота си, научи "България Днес" от близка приятелка на красавицата. Човекът, който от известно време дели постелята на футболната коментаторка, не е друг, а бизнесменът каратист Димитър Тодоранов. "Отскоро са по цял ден заедно. Не прилича на флирт, а по-скоро на сериозни отношения", категорични са и колегите на Гигова, успели да зърнат влюбената й физиономия. 32-годишната госпожица обаче не пожела да потвърди, но и не отрече информацията за "България Днес". Само сподели, че не коментира личния си живот. "Ели изкарва незабравими романтични вечери с Митко. Казва, че бил бог в леглото и много, много по-различен от предишното й гадже", споделят още близките до спортната коментаторка.

Заварката в отношенията между Ели и Димитър станала преди седмица, когато щерката на оръжейния бос Николай Гигов заминала на морето, за да възстанови силите си след изтощителния футболен маратон по БНТ. В него тя заедно със спортните си колеги се изяви като ководеща. Именно вечерта при пристигането на красавицата в Лозенец в заведението на бизнесмена Димитър Тодоранов пламнала искрата между тях. Опиянен от Гигова, 40-годишният Тодоранов й подарил не само една незабравима нощ, но и дните си след това. Бизнесменът последвал любимата си до София и двамата продължили да се срещат в центъра дори без да се крият, споделят близките на Гигова.

Ели и собственикът на култова лозенска кръчма се срещнаха за сефте преди няколко седмици. Това се случи на конкурса за най-желани ергени. На него Тодоранов спечели една от наградите. Вечерта той заведе Гигова на вечеря, както е според регламента. Именно там симпатичната Ели за първи път се влюбила в бизнесмена. След това сама инициирала срещата в заведението му, а по-късно се отдала и на ласките му, споделя приятелка до щастливата Ели. Според нея двамата още били в началото на връзката, но общите им познати смятат, че отношенията им ще се задълбочат.

Самият Тодоранов на всеки въпрос в интервюта за медиите споделя, че очаква новата си любов в България и има търпението да изчака тя да се появи. "Е, появи се. И той е много щастлив", споделят и от спортните среди, близки до проспериращия бизнесмен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !