Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Преслава флиртувала с двама преди боя

отпечатай новината

25.07.2014 13:32 | Видян 2370 пъти

Преслава флиртувала с двама преди боя

Махленска кървава разправа се развихри в заведение между Преслава и Бирмата. Грандиозният скандал завърши със счупени бутилки и кръв. Георги Станоев е известен с болезнената си ревност, а Преслава отлично знае къде да го жегне и умишлено е кокетничела с няколко мъже от клуба, за да го подразни. Именно така се стига и до бруталното меле, в което Преслава скача срещу Бирмата и разбива веждата му със стъклена чаша, а той й тегли яки шамари. Последвал и замах с бутилка, но певицата не успяла да го уцели.

Преди месец двамата се разделиха с гръм и трясък, а милионерският син изгони добричлийката от дома си. Последваха постоянни дрязги, като Бирмата обикаляше всяка вечер по клубовете с различни златотърсачки, а Преслава се щракаше по басейните с непознат мъж.

Кулминацията беше преди две вечери в плажния бар край морето, когато Преслава реши да прави напук и се натискаше с различни мъже пред очите на Бирмата. „Беше нещо страшно, проля се кръв! Майката на Бирмата също беше там и като видя, че синът й е със сцепена вежда, ревна“, спомнят си очевидци на мелето. Връзката на Преслава и Бирмата е по-бурна от италианска афера и нищо чудно слуховете, че са се сдобрили да се окажат верни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !