Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Галена лапа чаши без ръце

отпечатай новината

25.07.2014 12:15 | Видян 2417 пъти

Галена лапа чаши без ръце

Галена обръща шотове на екс. Изпълнителката бе засечена в кръчма в Слънчев бряг, където лапа цели чаши със силни питиета, без да ги бара с ръце, пише "България Днес". Истински талант! Не за първи път фолкфурията вилнее с главозамайващите шотове, след което става доста палава и може да скокне на някое мъжко рамо. Галена доказа, че не си пада по типичните за женската половина от човечеството леки коктейли и скъпи вина. Чалгаджийката не си играе и се впуска направо в дълбоки води. Какво следва след порция от 30 шота... само тя си знае.

На фотосите ясно личи, че Галена е истинска майсторка и може да обръща чашките, без въобще да ги докосва, докато порция кебапчета чака реда си. Малко фолкаджийки могат да се похвалят с тези умения, но за Галена таблата с шотове е неотменима част от всеки купон. Скандалната изпълнителка не иска да изпее и началото на куплета, без да е подгряла с една-две текили.

Това, разбира се, не е никаква новина за феновете на чалгаджийката, които от край време са наясно със слабостта й към силните питиета. Галена не се свени и по свои участия му отпуска края с почитателите си.
"Аз съм си човек от народа. Мога да си пия с всеки" - споделяла изпълнителката след няколко питиета.
Снимка: bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !