Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Иво Аръков фалира

отпечатай новината

25.07.2014 09:28 | Видян 983 пъти

Иво Аръков фалира

Прекалено бързо се завъртя колелото на живота за Иво Аръков. В рамките на 2 години прославилият се актьор се издигна до небесата, но в последно време успя стремглаво да се срине и да падне в прахта. След трагичната вест около побоя над напудрения красавец става ясно, че и собственият му бизнес здраво куца и младежът спешно търси пари, за да си спаси прехраната, научи „Всеки ден". От лятото на 2013-а Иво стопанисва мексикански ресторант в мола на столичния булевард „България". Заведението функционира от юни миналата година, но запознати предричат до 2 месеца най-много да хлопне кепенци.

Припомняме, че ресторантът Иво откри в съдружие с приятеля си Антон Данев, с когото вложиха общо 40 000 лева стартов капитал. Седмици след стартиране на бизнес начинанието обаче партньорът на звездата от „Фамилията" даде заден и се отказа да стопанисва кръчма, изоставяйки Аръков сам в начинанието. В това време Иво все още бе заедно с Мика Стоичкова и мълвата реди, че театралът предлагал на футболната щерка да се включи в търговията му с мексикански манджи, но предвидливата красавица усетила, че перспективите не са големи, заради което не се съгласила.

От мола на булевард „България" разказват, че положението в ресторанта на Иво не било никак цветущо. Служителите не били получавали заплати вече втори месец, а шефът им ги залъгвал с къси аванси само и само да не напуснат работа. Аръков оправдавал липсата на средства с традиционно слабия летен сезон на софийските молове, когато цялата клиентела се изнася извън столицата. Хора от мола обаче споделят, че и през зимно-пролетния сезон никой не влизал в кръчмата на пребития самодеец.

Не само ресторантът на Аръков куца обаче, свидетелстват негови близки. Преди месеци красавецът основа своя нова фирма - „Фиш ай", която се занимава с подбор и кастинг на актьори за реклами и филми. Иво се е самоназначил в нея като професионалист преподавател, който да учи млади таланти на актьорско майсторство. Все още фирмата няма дейност, а Аръков споделя, че в момента се сформират първите групи, които ще стартират през септември. Мълви се, че младата звезда имал над 70 000 лева кредити, които едва-едва успява да покрие. Ангажиментите му като актьор също секнали и тази есен той няма да участва в нито един сериал.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !