Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Генка Шикерова ражда на плажа

отпечатай новината

23.07.2014 10:31 | Видян 2078 пъти

Генка Шикерова ражда на плажа

Насред морските вълни е на път да роди второто си дете водещата на Би Ти Ви Генка Шикерова. Въпреки че терминът й е след дни, тв звездата отказвала да се върне в София, за да чака близо до болницата и доктора си появата на бебето, дивят се колегите й. Шикерова предпочитала до последния момент  да остане край плажа на къмпинг „Градина", където по традиция и това лято живее с щерка си Александра и дружките Лора Крумова и Галя Щърбева, пише Пик.

Сега Генка разчитала на единствения мъж в морската им компания - Сотир на Лора Крумова, да се погрижи за нея, в случай че се наложи. Затова инструкторът по сърф не смеел да се отдалечава много от къмпинга и бил в готовност за раждането. Той вече има опит, тъй като през септември любимата му Лора го дари със син - Явор, който летува с известните си родители на плажа. Именно Крумова и половинката й давали сили на Генка, че няма от какво да се плаши и дори да тръгне да ражда на морето, ще се погрижат за всичко.

„Първата бременност също карах на спокойствие и за това Александра е такова ангелче. Никога не е плакала като други бебета и от втория месец все се смееше", разкри още докато се изявяваше в „Тази сутрин" тв звездата. Генка смая колегите и приятелите и с друго решение. Тя категорично е отказала детето й да бъде извадено по оперативен път, както и да й слагат упойка. Шикерова е заявила твърдо, че раждането й ще протече по нормален път, така както са раждали нейната майка и баби.

В момента водещата била заета с измислянето на име за бебето, което отново ще е момиченце.  Първата й щерка носи името на своята баба по бащина линия, въпреки че Шикерова си харесала името Ния. Именно така вероятно ще се казва втората щерка, която решила да кръсти по свое желание, без да се съобразява с традициите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !