Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Жени Калканджиева: Аз казвам коя е модел и коя не

отпечатай новината

22.07.2014 14:04 | Видян 2280 пъти

Жени Калканджиева: Аз казвам коя е модел и коя не

Жени Калканджиева отново направи разбор на модния бизнес у нас в откровено интервю за случващото се с конкурсите за красота и момичетата, които ходят по тях. Собственичката на модна агенция "Визаж" сподели преди  HotMedia.bg, че именно тя е човекът в България, който определя кое момиче е модел и кое не. За провъзгласилите се като такива обаче никак не е лаконична. Според нея нивото в България откъм модни събития е доста ограничено и се свежда до конкурси като "Мис Джуки" и "Мис Дупе".

За лъжата на Бориса Тютюнджиева, че имала предложение за VOGUE, Калканджиева споделя, че никак не й повярвала, когато в предаването й тя я излъгала, че не е пуснала сама слуха. Относно фондацията на Златка Димитрова, шестата в света е на мнение, че всичко това с фондациите у нас е пунта мара и много хора правят подобни фондации с цел схеми с европейски пари.

"Пълно е с фондации в България. Ако някой иска да помага, не е нужно да има фондация. Имала съм фондация и знам колко трудно се управялва. Чуя ли думата "фондация" ми звучи напудрено, звучи ми, че един вид може да се открадне нещо", категорична е Калканджиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !