Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Христо Стоичков поръчал побоя над Иво Аръков?

отпечатай новината

19.07.2014 09:00 | Видян 2559 пъти

Христо Стоичков поръчал побоя над Иво Аръков?

Поне 3 различни версии има за странния побой над актьора Иво Аръков, научи „Всеки ден" от свои хора в полицията и подземния свят. Всичките звучат логично, а коя от тях ще се окаже истинската, засега остава загадка. Хората, нападнали звездата от „Фамилията", най-вероятно няма да бъдат разкрити и случаят ще остане завинаги мистериозен, допускат опитни криминалисти. Иво в момента е на домашно лечение, след като непознати го пребиха жестоко с метални пръти в столичния квартал „Манастирски ливади" в сряда след полунощ. Актьорът си е тръгвал от жилище на ул. „Ралевица", когато трима непознати мъже с качулки са го нападнали.

Пристигналите на място полицаи са установили, че нищо от личните вещи на Аръков не липсва, което означава, че нападението не е било с цел грабеж. Пред екипите на Спешна помощ и полицията първоначално актьорът е отказал да си каже имената, а и те не го разпознали. По-късно обаче му се е наложило да докладва на полицията кой е и какъв е. След като дал показанията си, Аръков бил откаран по спешност във ВМА, откъдето след кратък преглед си тръгнал с няколко шева на главата.

„Докараха го целия в синки, имаше и кръв по главата, където зееше огромна рана. Явно бая са се поспречкали, не знам какво е ставало. Момчето едва се държеше на краката си, беше в нещо като шок. Много държеше обаче веднага да си отиде вкъщи, категорично отказа да постъпи дори за една нощ в болницата", сподели пред наш репортер една от сестрите, погрижили се за актьора веднага след нападението. 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !