Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Излиза книга за живота на Лейди Гага

отпечатай новината

18.07.2014 17:59 | Видян 1378 пъти

Излиза книга за живота на Лейди Гага

Бившата асистентка на Лейди Гага Дженифър О'Нийл ще напише книга за звездата, в която ще разкаже за работата си с известната американска певица, съобщи в."Guardian”. О'Нийл е била асистентка на певицата в продължение на две години - от 2009 до 2011 г. През 2011 г. тя подаде жалба в съда срещу Лейди Гага, настоявайки да й бъдат изплатени неколкостотин хиляди долара заради положен извънреден труд.

По думите на жената, тя е трябвало да работи по 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, а понякога дори да спи с работодателката си в едно легло, защото Лейди Гага не можела да заспи сама, допълва БТА. Освен това в "The Fame Monster" (името на книгата, заимствано от третия мини албум на поп изпълнителката, издаден през ноември 2009 год. и), Дженър подробно ще разкаже за експлоатацията, която Гага й налагала.

Сред задълженията на асистентката влизало също да следи за багажа на певицата, да й напомня да си пие лекарствата, да я събужда сутрин и "оперативно да й осигурява хавлия, след като се изкъпе". Самата Лейди Гага отрече тези твърдения и заяви, че асистентката просто иска да измъкне от нея пари. През октомври 2013 година съдебният процес приключи, но така и не бе съобщено за какво са се споразумели двете страни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !