На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Бареков с второ дете от втора жена

отпечатай новината

18.07.2014 16:21 | Видян 5441 пъти | Гласували 1

Бареков с второ дете от втора жена

Лидерът на политическа партия "България без цензура" Николай Бареков стана татко за втори път от втора жена, научи "България Днес". Синът на бившия журналист проплакал преди броени дни във ВИП отделението на Правителствена болница при изключително строги мерки за сигурност, издават хора от екипа на здравното заведение. "Раждането мина при пълна секретност, макар че бащата не присъстваше. От лекарския екип се изискваше да пази тайна, тъй като Бареков не желае да се вдига медиен шум около майката и бебето", разказва служител на болницата.

Майката на втория син на Бареков е 30-годишната Мария Олева Календерска от гр. Хисаря. Справка на "България Днес" показва, че в момента младата жена е председател на Контролния съвет на ББЦ, а преди това, макар и за кратко, Мария е била част от репортерския екип на ТВ7, където Бареков е шеф. Телевизионната кариера на Календерска стартира още през 2009 г. в риалитито на Би Ти Ви "Сървайвър" , в което чернокоската по онова време участва.

"Аз пък не искам", отговори Николай Бареков, потърсен от "България Днес" с искане за коментар на щастливата новина, с което не отрече факта, че е станал татко за втори път. В стремежа си да запази в тайна събитията в личния си живот новият политик си позволил да посети майката и сина си в болницата едва два пъти. И двата пъти се появи в 3 часа през нощта с няколко човека охрана, но не оставаше повече от 15-20 минути", разказват хора, които били на смяна във въпросните вечери.

Бареков до последно не признавал детето за свое по документи. Политикът попълнил декларацията за бащинство часове преди изписването на родилката и новороденото от болницата. "От самото начало знаехме, че малкият ще бъде кръстен Александър. Така че името не беше избрано в последния момент. Това просто бяха мерки за сигурност от страна на родителите", допълват медицинските лица, пожелали анонимност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !