Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Park Hyatt Vienna потапя в злато

отпечатай новината

17.07.2014 16:21 | Видян 3742 пъти

Park Hyatt Vienna потапя в злато

За разлика от някои други хотели с ретро имидж обаче, тук се предлагат и сериозни възможности за релаксация, каквито няма как да се намерят на повечето популярни от години, десетилетия и даже от повече от век хотелски адреси на близкия Ринг. Арани спа, катто се казва уелнесцентърът, е истински разкош за центъра на Виена, особено с 15-метровия си вътрешен басейн, който е истински уникат в тази „махала”. Той предизвиква „уау-ефект”. Защо ли? Ами

басейнът е позициониран в някогашния трезор

на банката, която е обитавала сградата. Плочките в златисто придават допълнителен акцент върху идеята, че това място е било истинска съкровищница в продължение на дълги години. Така вече всеки ще се убеди, че няма нищо преувеличено – човек наистина плува в злато, когато се потопи в удоволствията, които предлага този хотел.
Основният ресторант е наречен Банката в чест на последната служба на палата, преди да бъде превърнат в хотел. Той е в пряка връзка с лобито, за да бъде удобен както за гостите, така и за „пришълците” – гости на гости, на конференции, на приеми или просто дошли да вечерят на по-специално място.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !