Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Лесбийки нападнаха Преслава

отпечатай новината

16.07.2014 11:02 | Видян 2427 пъти

Лесбийки нападнаха Преслава

Дни след като Камелия призна, че напористи момичета са й предлагали ласки по време на турне, фенове на поп фолка напомниха, че тя не е единствената представителка на жанра с подобни преживявания. Преслава също е имала такъв епизод, макар и с доста по-неприятен оттенък. Чалга певиците без съмнение са едни от най-желаните жени в България. Обикновено обаче се счита, че те разпалват желанията сред мъжката половина от населението. Оказва се, че и много жени се заглеждат по вървежните звезди и дори са готови да ги провокират по време на участие, твърди HotArena.net. В това се убедила и Преслава по време на свое участие в столичен клуб. Случката обаче е от преди няколко години, когато Преси все още демонстрираше твърде пищна фигура.

В разгара на купона звездата буквално се оказала в сандвич между две напористи фенки, които танцували в опасна близост до нея. На всичко отгоре точно в този момент звучал евъргийнът на Мадона "Justify my love". Мацките без задръжки започнали да опипват любимката си, явно прекалили с питиетата. В сюблимния момент едно от момичетата дори си позволило откровено да надигне късата рокличка на Преслава. Пред шокираните погледи на публиката палавата фенка заголила дупето на звездата и без свян започнала да го мачка доволно.

Интересното в случая е, че охраната също не знаела как да реагира. Гардовете имат богат опит в озаптяването на агресивни мачовци, но едва ли са очаквали именно жени да атакуват гостуващата звезда. Все пак Преслава запазила спокойствие и запяла "Мъж на хоризонта", за да даде ясен знак на фенките си, че са прекрачили границата на разумното. Настроението й обаче било тотално развалено и тя претупала гастрола си, за да си тръгне по-скоро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !