Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Венета уволнена от Нова!

отпечатай новината

16.07.2014 09:17 | Видян 2746 пъти

Венета уволнена от Нова!

10 години „Горещо" стигат! С тази знаменателна фраза шефът на Нова телевизия Дидие Щосел решил съдбата на клюкарското токшоу, което пагубно загуби популярност напоследък, научи "Всеки ден". В събота бе излъчен последният брой на предаването и както се казва в култовото риалити „Биг Брадър" - Венета Райкова напуска Къщата на Нова завинаги.

Водещата не е знаела, че на 12 юли ще блесне от екрана за последно, защото предаването й е имало договор до края на месеца. Продуцентите й от „Телеман" обаче решили да й съобщят лошата вест непосредствено след записа, защото се притеснявали да не направи някоя изцепка или да си тръгне и да ги остави да плащат неустойки на Нова за неизлъчения брой.

Истината е, че заради ниската гледаемост и все по-абсурдните интервюта с треторазредни врачки и шамани Нова е решила да махне „Горещо" от програмната си схема още през пролетта. Това, в комбинация с растящата популярност на прекия тв конкурент с водеща Николета Лозанова и обтегнатите нерви на шефовете от „Телеман" заради сценките на Райкова, накарали Щосел да вземе категорично решение.

Продуцентите на Венета били бесни и от факта, че зад гърба им тя е преговаряла с Би Ти Ви за самостоятелен проект там. Шефът на канала Павел Станчев обаче не считал професионализма и излъчването на поповската юристка за достойни за най-голямата телевизия у нас и недвусмислено й казал, че мечтите й няма да се сбъднат. Така в последния момент се оказало, че Райкова няма да започне предаване по Би Ти Ви, както се очакваше.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !