Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Слави си нае медицинска сестра

отпечатай новината

15.07.2014 11:21 | Видян 1575 пъти

Слави си нае медицинска сестра

Слави Трифонов не е никак добре със здравето, научи „Всеки ден" от негови близки. Притеснен да не се влоши още повече, Дългия си е наел медицинска сестра, която да обикаля с него из България по време на кастингите за музикалното шоу „Гласът на България", които текат през лятото. Трифонов е продуцент на предаването и заедно с Евгени Димитров - Маестрото и „Ку-ку бенд" обхождат цялата страна в търсене на талантливи нашенци. Непрекъснатите изнурителни пътувания и топлото време обаче не се отразявали никак добре на 48-годишния водещ. Слави ужасно се потял, виело му се свят, получавал и често сърцебиене, а по време на кастинга във Варна за малко да припадне по средата на изпълнението на единия от кандидатите, свидетелстват очевидци.

След хилядите увещания от страна на екипа и близките му Трифонов най-накрая отстъпил и след консултация с лекар решил да си наеме специално обучен човек, който да се грижи за него. Медицинската сестра не се отделяла от Трифонов, а сред специалните й задачи било да мери кръвното му по няколко пъти на ден, както и да съблюдава дали пие предписаните от лекарите хапчета и витамини в точните за целта часове. „Слави не се усеща, че вече не е на 30, а на по-солидна възраст. Че е работохолик и перфекционист е ясно за всички, но ще се съсипе с този напрегнат режим! Трябва да е по-внимателен и да се щади повече. Не е първа младост, а го раздава все едно е на 25-30 години", коментират близки на Дългия.

Загрижена за състоянието на любимия си, годеницата му Мартина пък го сложила и на специална здравословна диета, в която преобладавали салати, фрешове и хранителни добавки. От менюто на водещия на „Шоуто на Слави" пък категорично били изключени месото и хлябът, за да се намали холестеролът му, който бил в най-високите граници.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !