Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Венета Райкова ще се мести в bTV?

отпечатай новината

15.07.2014 10:57 | Видян 1932 пъти

Венета Райкова ще се мести в bTV?

Напоследък все повече се тиражира слухът, че водещата на "Горещо" остава без работа. От есента Венета Райкова ще бъде свалена от ефира на Нова, а предаването й няма да има повече епизоди. Медиите писаха, че проблемите на Райкова дошли след като на екран изгря Николета Лозанова. От тогава зрителите на "Горещо" рязко се стопили, пише в. "Уикенд". До преди "Поверително от NL", Венета беше единствена водеща, която имаше предаване тип светски таблоид.

Освен това, родният зрител се насити на клюкарски теми и водещата усети това. По тази причина Райкова залитна в окултните теми. Водещата масово взе да съчинява мистични сценарии, да се среща с врачките и нумеролози, които да разкриват бъдещето на България, да разваля магии с ходжите и чародеи, а накрая и да разказва за чудодейните икони в най-затънтените кътчета на страната ни. След като изкара близо 2 години в примка на тази мода, продуцентите на Ракова най-накрая си признаха, че предаването "Горещо” се е изчерпало и не подлежи на никаква промяна.

Венета все пак е предвиждала този момент, защото неотдавна тя създаде собствена продуцентска фирма, но за да не бъде в конкуренция с работодателите си, досега не я развиваше истински. Напоследък обаче "горещата тв водеща" започнала все по-активно да търси спонсори и партньори. Междувременно Райкова е почнала преговори с Би Ти Ви. Най-вероятно от есента ще я гледаме в най-голямата телевизия, но със съвършено различно предаване. Говори се, че една от идеите била Венета да води сутрешно предаване в директна конкуренция с Гала. Другата опция е да прави седмично светско предаване по първоначалната концепция на "Горещо”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !