Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мъже лудеят по Лили в Беларус

отпечатай новината

15.07.2014 09:35 | Видян 1537 пъти

Мъже лудеят по Лили в Беларус

Лили Иванова подлуди мъжете в Беларус. По време на концертите във Витебск, където тя е жури, примата на родната естрада се появявала с ултра впити дрехи, комбинирани с високи ботуши, и развявала буйна грива. Фигурата на певицата впечатлява не само за жена на нейната възраст, но може да се конкурира и с доста по-млади момичета.

Запазеното тяло на изпълнителката на „Ветрове" не останало неоценено от мъжката аудитория в Беларус и почитателите й скандирали името на родната звезда по време на концертите. Лили получавала множество букети, картички и бележки след представленията. Някои били подписани, други останали анонимни. Имало и писма с доста неприлично съдържание, твърдят от екипа на естрадната легенда. Лили обаче се ласкаела от комплиментите и не отказвала нито един от подаръците. Един от най-големите беларуски олигарси пък поканил певицата на романтична вечеря, но тя деликатно отказала.

Лили Иванова си има заклети фенове в бившия Източен блок още от времето преди разпадането му. Като талантлива българка, тя се ползвала с правото да обикаля свободно в чужбина и документите й се уреждали за един ден, не както за простосмъртните люде - за месеци. Още тогава Иванова се радваше на любовта и почитта на руснаци, беларуси и украинци. Изглежда в чужбина още помнят красивата певица с вечните й хитове като „Камино", „Щурче", „Детелини" и още много други.

На фестивала „Славянски базар" във Витебск участват представители от над 30 страни, а в журито влизат само изявени музиканти и певци от Европа и Америка. Сред участниците няма представители на България, но за сметка на това нашата звезда дава оценки на изпълненията им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !