Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лили Иванова журира с обърнат трикольор

отпечатай новината

12.07.2014 09:08 | Видян 1520 пъти

Лили Иванова журира с обърнат трикольор

Лили Иванова се похвали в социалната мрежа с фотос от фестивала на изкуствата "Славянски базар във Витебск". Примата е жури на музикалния фест, но организаторите не са обърнали внимание на българското знаме. Националният трикольор е обърнат на обратно, видя Lifestyle.bg. Няколко часа по-късно певицата се усети за гафа и смени снимката с друга. Примата изтри и коментарите на феновете си както и поста си. В незабравимо събитие и истински мост на дружбата очакват да се превърне XXIII Международен фестивал на изкуствата "Славянски базар във Витебск" неговите организатори. Във феста ще участват представители от над 30 страни, а в рамките на фестивала ще бъде организиран XXIII Международен конкурс за изпълнители на естрадни песни "Витебск-2014".

Председател на журито на "Витебск-2014" ще е известният руски композитор Ким Брейтбург. В състава му е народната артистка на България, примата на българската естрада Лили Иванова. Сред останалите участници в журито са народната артистка на Беларус Ядвига Поплавская, народната артистка на Украйна, певицата, композитор и телевизионна водеща Ирина Билик, носителят на "Грами", американският композитор и пианист Марлоу Росадо, победителят на "Евровизия-2009", певецът и композитор от Норвегия Александър Рибак и др.

Сред изпълнителите ще са Филип Киркоров, Стас Михайлов, Сергей Юрски, Валерия, Ирина Билик, Раймонд Паулс, Александър Рибак и др. Общо над 70 различни прояви ще има на основните площадки на фестивала във Витебск тази година, разказва директорът на "Славянски базар" Александър Сидоренко. Сред тях са куклени спектакли на театри от Русия и Беларус, джаз маратон, прожекции на филми и срещи с известни кинодейци. "Славянски базар във Витебск" ще продължи до 16 юли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !