Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Гонят Деян Донков от Народния

отпечатай новината

08.07.2014 10:49 | Видян 2026 пъти

Гонят Деян Донков от Народния

Деян Донков може да изхвърчи от култовата постановка "Хъшове", ако не престане да закъснява за представленията и да се дърли с колегите си, съобщи "Всеки ден". Актьорът, който е на щат в Народния театър, е известен с бурния си нрав и изблици на ярост. От тях най-много страда гаджето му Радина Кърджилова, която често е в ролята на боксова круша.

Напоследък обаче Деян се държи арогантно и с колегите си, с които играе в различни постановки в Народния. Той бил сприхав, сърдел се за всяка дреболия и дразнел дори приятелите си без повод. На Деян изведнъж нещо му стана, неузнаваем е, признават негови колеги. Буквално за седмици се промени и избухва за всичко, сипе ругатни наляво и надясно, недоумяват негови партньори на сцената. Стигнало се дори дотам режисьорът Александър Морфов да предупреди Донков, че ако не престане със скандалите, ще го изгони от най-играния спектакъл "Хъшове". Там Донков замести нелепо починалия си приятел Чочо Попйорданов.

Ролята на Деян е от главните, но по решение на Морфов той може да бъде изваден от представлението за назидание. Именитият режисьор, който е и творчески директор на театъра, е дал да се разбере, че няма да позволи своеволия от когото й да било, дори от близкия си приятел Донков. По-сложно обаче стои въпросът с участията на актьора в останалите пиеси на Морфов като "Дон Жуан" и "Полет над кукувиче гнездо", където Деян играе главна роля и на практика без него представлението пада от сцена. Засега такава вероятност не съществува, защото отказът от тези култови постановки означава Народният театър да се раздели със значителни приходи. Затова на Деян бил даден срок до есента да се вземе в ръце, за да не изхвърчи първо от "Хъшове", а после ако се наложи и от другите спектакли и бързо-бързо да бъде заменен от някой по-отзивчив и спокоен свой колега.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !