Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Диляна моли жената на Блатечки за прошка

отпечатай новината

07.07.2014 16:58 | Видян 4047 пъти

Диляна моли жената на Блатечки за прошка

Изоставената Катерина и новата любима на Блатечки, която скоро ще го дари с дете, се срещнали на 4 очи и решили да сключат примирие. За срещата им разкри психоложката на Попова, която помага на моделката да се справя с депресивните си състояния, фобиите и други проблеми. Специалистката потвърди, че Катерина Горанова и Диляна са се видели да поговорят и срещата е минала на ниво.

Моделката отдавна искала да се разберат с бившата жена на Асен и да й поиска прошка. „Преди да се реши за среща с жената на Блатечки, с Диляна много говорихме. Самата тя в крайна сметка свикна с мисълта, че трябва да живее без да има очаквания дори след като бебето се роди", разказва психоложката на Попова.

„Аз самата съм била изоставяна няколко пъти и се чувствах ужасно. През първите месеци дори бях агресивна и отблъсквах мъжете, като по този начин загубих и приятелството им. Но после си изградих философия да не правя всичко на всяка цена и това ме спаси", философствала Диляна пред Катерина. Двете се разбрали да не се карат и да няма скандали, а да се уважават, тъй като така ще е по-лесно за всички.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !