Из приказния свят на Тарантино

Рядко ми се случва да гледам на филм как някой забива в...

Юън Макгрегър се завръща в...

Носителят на „Златен глобус“ Юън Макгрегър е...

Слави държи Грахич гладна

отпечатай новината

07.07.2014 09:15 | Видян 938 пъти

Слави държи Грахич гладна

Слави Трифонов стриктно съблюдава теглото на Цветелина Грахич. Тя разказа пред bTV как като е постъпила на работа в Шоуто са ѝ казали, че трябва да поотслабне. „Тогава бях пълничка“, започна тя, а после се поправи през смях: „Не че сега не съм де“.

Певицата разкри дори че контролът от Слави за теглото ѝ продължава и до сега. Когато тя била в САЩ с „колегата си Годжи“, разказа Грахич, шоуменът дори ѝ звънял да я проверява дали не яде прекалено много. Тя обаче не се поддавала на изкушението и не се получил йо-йо ефектът. „Като се върнах, супер добре се чувствах“, призна Грахич. Певицата опроверга и слуховете, че излиза с Годжи. Тя каза, че си има приятел, но той не е от екипа. Това било и по съвет на родителите ѝ, които също са музиканти. Ако се забъркаш в нещо такова в работата си, няма да оцелееш дълго там, съветвали я те.

 

Тя разказа пред bTV как като е постъпила на работа в Шоуто са ѝ казали, че трябва да поотслабне. „Тогава бях пълничка“, започна тя, а после се поправи през смях: „Не че сега не съм де“. Певицата разкри дори че контролът от Слави за теглото ѝ продължава и до сега. Когато тя била в САЩ с „колегата си Годжи“, разказа Грахич, шоуменът дори ѝ звънял да я проверява дали не яде прекалено много.

Тя обаче не се поддавала на изкушението и не се получил йо-йо ефектът. „Като се върнах, супер добре се чувствах“, призна Грахич. Певицата опроверга и слуховете, че излиза с Годжи. Тя каза, че си има приятел, но той не е от екипа. Това било и по съвет на родителите ѝ, които също са музиканти. Ако се забъркаш в нещо такова в работата си, няма да оцелееш дълго там, съветвали я те.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !