На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Кали призна: Да, синът ми е копие на Жоро Илиев!

отпечатай новината

04.07.2014 17:55 | Видян 5396 пъти

Кали призна: Да, синът ми е копие на Жоро Илиев!

Кали най-после спря да отрича очевидното – че синът ѝ Жоро осезаемо прилича на боса на ВИС-2 Георги Илиев. Малкият е одрал кожата на покойната мутра, въпреки настойчивите опити на майката да отрече всякаква връзка. „Всичките ми деца в муцуната приличат на бащите си. Нослето и устните на всичките са мои. Очите на най-големия ми син до едно известно време приличаха на моите, а след това не знам как му се получи, но станаха леко дръпнати, пише в. „Уикенд“. Баща му е Иван, не е Жоро Илиев, както се пише навсякъде. Макар че наистина си приличат. Безспорно! Прилика има. Но не си приличат само Жорко и Георги Илиев. Приличат си толкова много хора…”,  призна най-после изпълнителката на „4-4-2” и „Джапанките в сака”.

Факт е, че колкото повече расте, толкова първородният син на 38-годишната фолкпевица заприличва на покойния висаджийски бос Георги Илиев. Фотосесия на изпълнителката с трите й деца за светско списание преди 2 месеца отново разбуни духовете. Невероятната прилика между вече порасналия син на фолкдивата с показно разстреляния преди  9 години шеф на „ВИС 2” е повече от очевидна.

14-годишният Георги, който дори носи името на Главния, има същите черти на лицето и весел нрав. Слуховете, че Жоро Илиев е баща на най-големия син на Кали не са от вчера, но певицата упорито отрича. Мнозина дори смятат, че певицата не би пропуснала да се похвали, ако това беше истина. През годините обаче неволно или не, Кали сама подклаждаше съмненията с решението си да не обявява кой е таткото на малкия Георги. Всяка нова снимка на първородния й син предизвиква нови оживени коментари.
Снимка: hotarena.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !