Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Деян Донков пребил колега

отпечатай новината

02.07.2014 09:00 | Видян 2264 пъти

Деян Донков пребил колега

За пиянските и диви купони, които организира Деян Донков се разказват легенди в Народния театър. Гаджето на Радина Кърджилова посбива освен нея и приятелите си, особено когато се почерпи. Най-лудите партита ставали в къщата на Донков в родното му село - Пролазница, Белоградчишко, където майка му живее и прекарва дните си, поддържайки зеленчуковата си градина.

Донков и Радина редовно си изкарвали уикендите на село, при майка му. Там тя плевяла и копала, а Деян си почивал от натовареното си ежедневие. Случвало се обаче и да прекалят с алкохола при разпускането. Точно при един такъв случай, на гости на Донков дошли негови колеги от Народния театър, сред които именно и адашът Деян - братът близнак на Дарин Ангелов. След като групичката се повесилила доста щедро, страстите се нажежели до червено.

Донков решил, че неговият адаш бройка Радина и че тя дори си е позволила да му обръща внимание. Деян полудял от ревност и се спречкал с Ангелов. Той пък, тъй като също бил бая почерпен, вместо да тушира безпокойството на колегата си, взел че започнал да го дразни още по-усилено. Донков, вече съвсем бесен, грабнал един от „Аскеер"-ите си, които майка му чинно си била наредила на полицата, и замерил с него съперника, споделя "Всеки ден". Слава богу, ударът не бил достатъчно силен. От главата на Ангелов шурнала кръв, но в крайна сметка пораженията не били сериозни, разкриват присъстващи на партито.

На помощ се притекла Анка Иванова, майката на Донков, която е съдебен лекар и затова професионално зашила главата на Деян Ангелов. Тя тъкмо била заспала на горния етаж на къщата, когато чула страшната тупурдия и викове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !