Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Николета бяга при Слави

отпечатай новината

01.07.2014 13:00 | Видян 2612 пъти

Николета бяга при Слави

Николета Лозанова е търсила спешна среща със Слави Трифонов, твърдят източници, близки до водещата. Тя се надявала да получи рубрика в шоуто на Дългия, но засега удряла на камък. Въпреки това Божинова не се отказвала от идеята си да се пробва при Трифонов. Николета е в паника от новината за обявена несъстоятелност на ТВ7. Само допреди седмици моделката била сигурна, че предаването ѝ ще има втори сезон наесен, а тя ще продължава да прибира месечна заплата от 20 хил. лева. След последното развитие на ситуацията тя не знаела какво да прави. Възможността да си стои вкъщи и да разчита на заплатата на мъжа си от "Левски" не се виждала най-добрата опция за Николета. Тя се надявала ако не в самото шоу, Слави да я уреди с връзките си някъде другаде. Дори Валери Божинов бил впрегнат за каузата. Той също трябвало да звани на познати и да търси работа на жена си.

В самото "Шоу на Слави" не знаеха за мераците на плеймейтката да се намърда при тях. След като разбрали за възможността Николета да им стане колежка, голяма част от мъжкия екип на шоуто бурно изразили съгласието си, пише "България Днес". Недоволна от подобна ситуация обаче ще бъде гаджето на Слави Мартина, която едва ли ще е много щастлива, ако мацка златотърсачка като Николета цъфне при изгората ѝ.

Съвсем доскоро плеймейтката не подозираше какво й предстои. Тя дори се похвали пред зрителите си, че излиза във ваканция, но скоро ще се върне на екран. "Това беше всичко от първия сезон на "Поверително". Горда съм, че аз и екипът ми превърнахме предаването в най-гледания телевизионен таблоид тази година. Отивам да събирам тен по екзотичните плажове, но не и папараците ми. Те ще работят цяло лято, за да може през септември да се завърнем ударно в тв ефира!", самонадеяно обяви Николета. Думите й обаче не били съгласувани с нито един от шефовете й в ТВ7. Само ден след като публично се похвали колко добра водеща е, Николета научи лошата новина. ТВ7 официално обяви несъстоятелност. Медийната компания заяви, че сътресенията с Корпоративна търговска банка са се отразили и на нейните финансови възможности и не може да продължи да функционира. По тази причина телевизията излиза в несъстоятелност и поиска от съда да обяви, че компанията е неплатежоспособна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !