Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Ивана: Не се вписвам в стила на "Пайнер"

отпечатай новината

25.06.2014 12:30 | Видян 1872 пъти

Ивана: Не се вписвам в стила на

Ивана няма да участва на тазгодишното турне на "Пайнер", което стартира през август. Певицата признава, че решението да не е на турнето не е нейно, а на продуцента ѝ.

"Просто нямам предложение. Но защо - нямам представа. За това трябва да се питат продуцентите. Това не зависи от мен. Може би концепцията на ръководството е друга, за някакъв по-различен фолк от моя стил. Нещо различно от моя репертоар. Ако сценарият на турнето предразполага да бъдат само новото поколение изпълнители и концертите да бъдат в някакъв по-динамичен, по-дискотечен стил, който не отговаря на моя репертоар - тогава е ясно защо не са ме поканили. Може би не се вписвам в техния стил", казва тя пред "Всеки ден".

Изпълнителката твърди, че това да не участва на турнето не я убижда. "Мен нищо не ме обижда. Много трудно може някой да ме обиди. Знам добре коя съм и къде стоя на сцената. Много зависи каква ще е концепцията на тези концерти. Защото, ако трябва да се пеят само бързи неща, или тип „турбо фолк", да не кажа думата „кючеци", наистина не бих съжалявала дори за миг, ако не участвам. Преди 5-6 години, когато ги правихме с идея, с начало, финал и по-друг репертоар, тогава беше истинско удоволствие за мен".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !