Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Венета побърква брокери на имоти

отпечатай новината

23.06.2014 11:15 | Видян 2100 пъти

Венета побърква брокери на имоти

Венета Райкова е вдигнала на главата си няколко фирми за недвижими имоти. Капризната водеща, която се опитва да продаде жилището си и да си купи ново, по-голямо, побърква всички брокери, с които работи, споделя "Всеки ден". Райкова, от една страна, не може да намери купувач за луксозния си апартамент, а от друга - не намира подходящ имот за себе си. Блондинката не можела да се спре нито на фирма, нито на конкретен брокер, с когото да извършват огледите. При всяко посещение в дома ѝ горещата водеща не млъквала и вместо да се опита да продаде апартамента, се пазаряла и коментирала потенциалните купувачи.

„Това е много важно за мен място, не искам да го продам на случаен човек", обяснявала се тя. След огледа пък не спирала да звъни на консултанта си и да обяснява как точно си представя идеалния ползвател на жилището след нея. „Нали разбирате, аз ще се изнеса, но част от енергията ми ще остане тук, не искам да идва някой с друго енергийно поле", мрънкала Венета.

Тишо не се месел много в разговорите и не претендирал толкова какъв ще е купувачът. За него важното било да извади прословутите 143 хиляди евро и час по-скоро да се разкарат от тази кооперация, тъй като никой от съседите на звездната двойка не ги понасял. Мъжът на Райкова бил по-активен в огледите на нови жилища, но и там свадливата Венета не пропускала възможност да се изкаже. Нямало имот, който да огледат и водещата да не започне да критикува, оплакват се брокери. Я стаите били малки, я терасите не били достатъчно, я гледката не й харесвала.

„На всякакви клиенти сме се нагледали, но тази наистина е много досадна", разказват служители от компания за недвижими имоти. Кулминацията при огледите била, когато Венета и Тишо се скарат. Тогава се налагало консултантът да излезе и да ги остави да си приключат спора. След това се насочвали към ново жилище.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !