Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Коко Динев пак преби Емилия

отпечатай новината

22.06.2014 09:00 | Видян 5001 пъти | Гласували 1

Коко Динев пак преби Емилия

Коко Динев пак преби Емилия, мълви се усилено в чалга средите. Певицата се появи доста насинена на участие и дори солидните количества фон дьо тен и пудра върху тялото й не прикриваха добре следите от побоя. Бизнесменът за известно време бе спрял да тормози жена си. След последния скандал обаче толкова избеснял, че започнал да я налага с юмруци само и само да млъкне.

Въпреки че наскоро Динев се обясни в любов на жена си в тв предаване, това не му пречи да я бие. „Тяхното е малко в стил „Бий ме, обичам те" - шамари я, а тя седи с него и разправя наляво и надясно колко се обичат", коментират близки до семейството. Певицата обаче без притеснение се разхожда по къси роклички, които разкриват щедро синините, оставени от тежката ръка на Коко. „Ходихме на излет в планината и се ударих, спънах се в една от играчките на детето и паднах, ударих се във фитнеса", били редовните оправдания, които пробутвала изпълнителката пред приятелки.

Бизнесменът не за първи път посяга на жена си, пише "Всеки ден". Миналата година Коко толкова прекали с шамарите, че чак счупи носа на Емилия. Певицата си направи две ринопластики, за да възстанови предишния си вид. Но дори това не я накара да напусне побойника. „Как ще го зареже, тя без него е за никъде, нито я бива като певица, нито ще си намери спонсор, за да поддържа сегашния си стандарт на живот", одумват я колежки. Коко Динев освен това й се извинявал горещо след всеки побой. Обсипвал я с цветя, подаръци и молел да му прости. И така до следващия изблик на гняв. „Вече никой не й обръща внимание, като я види насинена", коментират в чалга бранша. „Тя си го е избирала, да си го търпи", нехаят други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !