Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Мариана Попова бясна на Първанов

отпечатай новината

20.06.2014 11:45 | Видян 2727 пъти

Мариана Попова бясна на Първанов

Георги Първанов се прави, че не познава Мариана Попова и де­монстративно я подминал при случайна тяхна среща неотдавна, научил „Уикенд“ от колеги на злополучната певица. Както е известно, двамата имаха страстна любовна афера през 2009 г. Връзката им бе разкрита ексклузивно от вестника ни и въпреки яростните им отрицания и за кучетата е ясно, че президентът и мургавата изпълнителка са споделяли едно легло няколко месеца.

Каква обаче била изненадата на Мариана Попова, когато преди около месец случайно се засякла с Георги Първа­нов на официален кок­тейл. Певицата зърнала бившия държавен глава, който бил в компанията на още няколко души и охраната си от НСО. Ма­риана се отправила към него широко усмихната, за да го поздрави, но Първанов я съзрял отдалече и демонстративно се извърнал и поел в друга посока. Попова останала шокирана от явното неуважение. „Как може такова нещо? Цивилизовани хора сме, няма да тръгна да го целувам на публично място, де“, ожалила се пред приятелки възмутената певица. Разстроена, тя моментално напуснала светската сбирка.

Според запознати Първанов бил сърдит на Мариана Попова заради гръмналата афера. Негови копои в ДАНС го информирали, че горещата новина за връзката му с певицата достигнала до „Уикенд“ именно по линия на изпълнителката. Тя се била хвалела на свои колежки с кого си ляга и така мълвата тръгнала. От този момент нататък, вече няколко години, Първанов категорично не искал да общува с Мариана и дори не отговарял на честитките й за великденските и но­вогодишните празници.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !