Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Братът на Белослава пак влезе в лудница

отпечатай новината

20.06.2014 09:00 | Видян 3737 пъти

Братът на Белослава пак влезе в лудница

Братът на поп звездата Белослава за пореден път влезе в психиатрия, за да лекува зависимостта си от хероин. „Всеки ден" единствен научи, че бохемът Весел Стоянов, който лъсна с порно подвизи на 43-ия рожден ден на Тодор Славков - Малък Тошко, от два дни е приет в Център за психично здраве София-област, разположен на бул. „Сливница" №309.

Проверката ни установи, че тук се приемат само пациенти с доказани зависимости към хероин. Сред критериите за включване с оздравителни програми на психодиспансера с приоритет са посочени пациенти, за които са на лице някои от следните медицински показания: бременност, заразяване с вируса на СПИН, заболяване от хепатит В и/или С.

От компанията на Малък Тошко пък твърдят, че братът на Белослава наистина е имал тежки нарко проблеми, но напоследък уж се бил изчистил. В своя фейсбук профил Весел Стоянов весело е споделил, че „офисът" му се мести на бул. „Сливница" №309. „Утре (четвъртък, 19 юни, б.ред.) има свиждане от 13 до 15 часа за по заетите може и по късно иначе от 4 на там всеки ден цигари сокове банани и кекс или козунак за бедните може и без нищо аз ще ги черпя заповядайте благодаря ви добри хора" („правописът" е запазен в оригиналния „Весел стайл").

За по-неуките си приятели братът, който ненавижда Белослава, е уточнил, че новият му адрес е „всъщност психодиспансера сливница 309 само ми елате пък да видим:)". Около 1 часа след полунощ в четвъртък Весел е драснал и последния си пост: „край на връзката до компа минавам в нелегалност отново!".
Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !