Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ивана: Имам нужда от истинска мъжка любов

отпечатай новината

18.06.2014 12:00 | Видян 5656 пъти | Гласували 1

Ивана: Имам нужда от истинска мъжка любов

За първи път от много време насам Ивана се показа на големия екран. Защо се нуждае от любов? Защо е сама и все още не е открила мъжа на живота й? Какво я вдъхновява и защо все по-рядко прави музика? Кого подкрепи на изборите и какво смята, че ще помогне на държвата ни? Всичко това и още много интересни неща Ивана разказа в предаването „Всяка неделя“ пред Кеворк Кеворкян. Преди да се появи в студиото обаче, Лорд Евгени Минчев не спести суперлативи по нейн адрес. Според него Ивана е истинската звезда, оригиналът. Тя е Кралицата на поп фолка, а Тони Дачева е Кралицата майка. Това и още много други интересни неща четете в редовете по-долу.

Евгени Минчев за Ивана

Защо преди време написа, че Ивана е единствената истинска звезда?

Първо, защото това е така. Второ, докато нейните колежки изгарят като кибритени клечки, тя е като заря. И тя е като една заря с продължение. Тъкмо единия човек мисли, че единия залп от светлини е загаснал, след известно време идва друг, след това друг.

Явно имаш слабост към нея?

Имам слабост към истинските неща, към оригинала, а Ивана е точно оригинала.

Оригинала на какво?

Оригинала на българската поп-фолк сцена. Тя е тази, която е кралицата на поп-фолк сцената.

Какъв е ключа към Ивана?

Тя е много коректен човек. Аз мога да говоря за това, защото тя е изпълнила ангажименти към мен. Винаги е можела да се оправдае, както всички други биха направили. Ивана туко що беше записала песента „К`ъв си ти бе?“ , тогава съвсем спокойно можеше да откаже това, което е приела, но тя дойде и го изпълни. Това е причина да я уважавам. Освен това тя е от певиците, които винаги си вдигат телефона.

Но това не е ключа към нея. Какво може да я „отключи“?

Добрината. Защото в нейното битие предполагам, че тя отсъства, защото добрината на публиката е променлива.

Ивана:

Последната ти песен се казва „Искам още“. Какво още можеш да искаш?

Как така какво можеш да искаш още? Човек може да иска толкова много от живота. Искам още любов. Онази мъжката, истинската.

Мъжката какво значи?

Мъжът. Значи не съм го открила още, за да искам още. Искам вдъхновение, искам неща, които ме карат да живея и да ги правя. Искам още страст.

Защо искаш още любов?

Любовта не е оставала дълго време. Мъжете са оставали по малко. Връзката се изчерпва. Понякога усещаш просто, че любовта свършва.

Най-краткото свършване за колко време е?

Да ти кажа моите не са много кратки. Продължават по две-три години. Защо свършват не знам. Понякога може би причината е в самата мен. С тази професия, с този занаят. С това да си певица, популярна, да не си вкъщи... не всеки мъж го приема.

Каза, че искаш още вдъхновение. Защо?

Преди много ме вдъхновяваха нещата. Всичко, което виждах го пресъздавах в песни. Много дребни неща ме караха от това да искам да стане песен, хит или нещо друго. То е дребно нещо, но аз го забелязвам и казвам, че от това нещо искам да стане песен. Сега по-рядко срещам неща, които ме карат да звънна и дажа: Мариета, пиши текст за кварталната кръчма или нещо друго. Това искам да ми се случва.

Занаята ли се изчерпа или ти се изчерпа?

Не съм се изчерпала. В период около две години всички колеги останахме на едно и също място и правим едни и същи неща. Това е, което ме убива и ме кара да не се чувствам щастлива, защото аз искам да правя различните песни.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !