Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мел Би разпродава къщата си

отпечатай новината

26.09.2008 10:13 | Видян 3022 пъти

Мел Би разпродава къщата си

Звездата от "Спайс гърлс" Мел Би ще разпродаде на аукцион вещите в дома си, включително ценно обзавеждане и предмети от ерата на нашумелия дамски бенд, след преместването й в САЩ, предаде Ройтерс.

Мел Би, известна като "Страховитата Спайс", пуска за онлайн разпродажба ценните си вещи, за да набере средства за благотворителност в полза на деца и младежи, страдащи от рак.

Сред аксесоарите за продан са костюмите от неотдавнашното турне "Завръщането на Спайс Гърлс", палтото от видеото "Стоп" и запазената й марка облекла от изкуствена кожа, състоящи се от горна част на бикини и подходяща мини пола. Вещите за разпродажба включват и облеклото, което Мел Би е носела по време на срещата на "спайските" с бившия лидер на ЮАР Нелсън Мандела. Мотоциклет, малък роял "Бекщайн", маса за хранене "MTV" също ще бъдат предложени на колекционерите на звездни вещи, както и кани и дори тостери.

Между 26 септември и 26 октомври на интернет адрес http://www.melbsale.com/ желаещите да притежават на всяка цена късче от живота на своята любимка, могат да пробват късмета си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !