Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Жени Калканджиева заприлича на призрак

отпечатай новината

13.06.2014 10:30 | Видян 2268 пъти

Жени Калканджиева заприлича на призрак

Някогашната шеста по красота в света Жени Калканджиева тотално се е занемарила. Славната манекенка не слага на лицето си капка грим и буквално е заприличала на призрак, споделя "Всеки ден". Най-мъжкото момиче сред празноглавите хубавици не само трупа килограм след килограм, но вече е спряла и да се гримира. Даже на лъскави светски партита Калканджиева се появява в плашещ вид - бледа като сянка, с побелели устни и блуждаещ поглед.

От горе на всичко все по-често съсипаната модна шефка търсела утеха в чашката, стреснати са познатите на иначе виталната и оправна Жени. Единствено за предаването „Жените говорят" шефката на „Визаж" се явява в що-годе нормален вид, с макиаж, макар че трудно прикрива следите от пролетите през нощта сълзи. Близки на Калканджиева са категорични, че неверникът Тачо, който ту си тръгва, ту се връща в семейното гнездо, пак е хукнал по жени и окончателно е зарязал половинката си. Това е и причината за депресията на вече 39-годишната бивша красавица.


Съпругът-леке неведнъж украси главата на 9 години по-възрастната от него Жени с рога, вместо с корона. Последната му издънка - любовната афера с моделката Зорница Линдарева, заради която заряза голямата си любов, орезили Калканджиева пред цяла България миналата година.
Снимка: vsekiden.com 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !