Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Глория готви изненада за Симона

отпечатай новината

25.09.2008 16:00 | Видян 43025 пъти | Гласували 6

Глория готви изненада за Симона

Примата на модерния фолк, Глория, отново се е натоварила с няколко сериозни дела едновременно. Наскоро певицата записа нова песен, която дава сериозна заявка за хит на Есен 2008 и съвсем скоро ще се сдобие с видеоклип. Глория ще изненада верните си почитатели с интересно и провокативно видео, в което отново ще демонстрира елегантна визия.
Звездата на “Планета” е страстен почитател на изисканите и женствени тоалети и това за пореден път ще докаже в нова фотосесия. Тези дни певицата ще заснеме екслузивни модни кадри за рекламната кампанията на известна марка облекло.

Паралелно с професионалните си ангажименти, гласовитата изпълнителка се е заела и с подготовката на важно лично събитие. На 30-ти септември нейната дъщеря Симона ще бъде рожденичка и Глория е решила да я изненада с шумно парти. Симона, която е ученичка в шести клас в Музикалното училище в София, ще посрещне приятели в столичен детски кът. Певицата пази в тайна подаръка, който е избрала по повод рождения ден на дъщеря си, но все пак издаде, че е купен от чужбина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !