Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Райна се разгневи

отпечатай новината

10.06.2014 18:00 | Видян 2512 пъти

Райна се разгневи

Райна даде ясно да се разбере, че работи с пълна сила по новите си проекти, които са както в попфолк жанра, така и във фолклорната музика. Изпълнителката заяви категорично, че няма нищо вярно в тиражираната клюка, че спира да пее.

Райна се разгневи на тиражираната информация, че кариерата й е в застой и написа послание в социалната мрежа. "Някъде мернах, че съм "спирала да пея"... Този, който е решил да си запълни страниците с "новина", не си е правил труда да ме попита и това съответно не отговаря на истината.А тя е такава, че в момента съм отдадена усилено на записи, както по фолклорния ми проект с 14 нови песни + създаването на телевизионните им реализации, така и по създаването на песни, извън този репертоар. Това, че не "бия тъпана" за всяка моя крачка или преживяване не означава, че не действам по ангажиментите си" - пише фолк звездата във фейсбук профила си и допълва още:

Може би, ако ме "подпираше" /във всеки един случай / някой медийно интересен персонаж, кариерата ми щеше да е "по-забележима" за медиите, но моят избор е друг !!! И така се чувствам в хармония със себе си. А и от безсмислени ПР-редовните статии не се нуждая... След като се върна от Венеция и Хърватска /живи и здрави/ ще клипирам една от ГОТОВИТЕ вече песни:) Септември ще бъда напълно готова и с фолклорния ми албум".

Певицата подчертава, че държи изключително много на качествените проекти, поднесени от сърце. "Райна обича да прави нещата така, както и когато тя прецени, със сърцето си, а не на всяка цена... Музиката е за забавление, а не състезание... Освен това, животът ми далеч не се свежда само до попфолка, но няма да изпадам в подробности за другите ми интереси, които за щастие, имам" - казва тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !