Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Юлияна Дончева ражда в ефир

отпечатай новината

05.06.2014 10:00 | Видян 6157 пъти

Юлияна Дончева ражда в ефир

Красавицата чуква 49 през юни, чака бебето през юли. 48-годишната бъдеща майка Юлияна Дончева се оказа истински инат и продължава да се вихри като работещо момиче. Макар че вече е влязла в осмия месец, красивата брюнетка не спира да води предаването си „Пряка демокрация" по ТВ7. На всичкото отгоре бременната Дончева стои права, тъй като такава е концепцията на рубриката. Някогашната първа дама сред манекенките ще навърши 49 години на 25 юни, а бебето се очаква да се появи в края на юли.

„Юлияна не слуша мъжа си Стъки да си стои вкъщи и да си почива. Ще вземе да роди в ефир", подмятат помежду си операторите, които гледат да прикрият с професионални трикове килограмите на наедрялата си колежка и избягват да я снимат в близък план. Дончева пък постоянно държи пред корема си табелката със знака на предаването, за да го прикрие.

Доста наедрялата дама видимо се измъчва и едва устисква да свърши предаването, за да изхлузи обувките с висок ток, които са излишно изпитание за жена в толкова напреднала, пък и късна бременност. Все пак водещата обяснявала на колежките си, че второто бебе я е пощадило, тъй като при първата бременност, преди 19 години, успяла да надскочи 100 килограма.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !