Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Люси Дяковска едва не се убила с хапчета

отпечатай новината

26.05.2014 12:15 | Видян 2428 пъти

Люси Дяковска едва не се убила с хапчета

Люси Дяковска, която е винаги позитивна и сумихната, е преживяла тежка грижа в живота си. Популярната в Германия нашенка изпаднала в сериозна депресия след неочаквана смърт на любимия си дядо Иван Вълев. Дяковска потънала в едногодишна дупка, която едва не завършила фатално.

Люси била страшно привързана към дядо си Иван Вълев. Известният фолклорен композитор си отиде през 2010г. Новината за неговата кончина била тотален шок за Люси, защото родителите ѝ криели, че дядо ѝ имал здравословни проблеми и дори не ѝ казали, когато той си отишъл. "Един ден просто баща ми се обади и ми каза: "Току-що изпратихме дядо ти, дъще". И аз просто се сринах. Беше ужасно", разказа Люси в предаването "Търси се... по Би Ти Ви.

Напоследък звездата преживява трудни месеци, след като, както "Всеки ден" съобщи, приятелката ѝ Камелия я заряза, заради дъщерята на Йорданка Христова. Къдрокосата певица стигнала дотам, че не можела да спи и започнала да пие сънотворни хапчета с шепи. Една вечер Дяковска, случайно или не, прекалила с бройките хапове, които погълнала. Люси се натровила с лекарствата и от невнимание за малко дори да умре. За щастие малко преди да загуби съзнание успяла да се обади на своя приятелка, която веднага пристигнала и помогнала на Дяковска да повърне и така да се изчисти. Певицата така и не стигнала до болница, защото в този момент се намирала в Германия и знаела, че ако постъпи в клиника, случаят ще се раздуха от медиите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !