Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Миро заряза бременната Златка

отпечатай новината

22.05.2014 09:45 | Видян 3290 пъти | Гласували 1

Миро заряза бременната Златка

Оказва се, че не всичко е цветя и рози за Златка Димитрова. Въпреки че само преди няколко дни плеймейтката се похвали, че е бременна в четвъртия месец и е страшно щастлива, радостта й бе помрачена малко по-късно, и то навръх рождения й ден. Таткото на бъдещото отроче Миро въобще не се вяснал на празника на Златка и я зарязал да посреща гостите си съвсем сама. Според източници на „Всеки ден" жененият любовник на Димитрова през това време си бил у дома, при законната си половинка.

Въпреки че чака дете от Златка, бизнесменът не бил съвсем готов да се раздели официално с жена си. Една от причините е, че той вече има едно дете от съпругата си и не искал да наранява чувствата му. Парите също били повод за Миро да разтакава раздялата със съпругата си. При такава очевидна изневяра, за която знае цяла България, нямало как бизнесменът да се отърве с малко обезщетение и скромна издръжка за семейството си. Напротив, най-вероятно жена му ще сложи ръка върху половината му състояние.

„Миро е постигнал договорка със съпругата си, да се върти при Златка, но да се прибира при семейството и да се грижи за детето им, когато трябва", разкриват източници. Двуженецът не искал да бъде виждан твърде често заедно с плеймейтката по светски събития с много хора и камери. Въпреки че имал намерение да признае детето, той не искал да се отказва и от досегашния си живот.„Миро не че толкова много искаше да има дете от Златка, но просто се съгласи и склони след много нейни молби. Чувства й се длъжен, че толкова време тя търпи обещанията му", коментират близки.

Въпреки липсата на любимия си Златка си изкарала що-годе добре на рождения ден. На него присъствали и доста известни личности. Чаровницата показа и вече наедрялото си коремче. С малки плитки, семпла кафява рокля и огромен букет цветя, бъдещата майка изглежда по-прекрасна от всякога, коментираха присъстващи на празника. По всичко личи, че предстоящото раждане й се отразява изключително благотворно, радват се нейни близки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !