Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ивайла Бакалова си счупи крака дни преди финала на Къртицата

отпечатай новината

14.05.2014 09:30 | Видян 3257 пъти

Ивайла Бакалова си счупи крака дни преди финала на Къртицата

Една от участничките в "Къртицата" Мис България 2001 Ивайла Бакалова е пострадала сериозно при изпълнение на една от мисиите в риалити шоуто, съобщи ТВ7. Миската е счупила крак и този сериозен инцидент я изхвърля от шоуто четири дни преди финала. Това е вторият подобен инцидент, след като в началото на сезона оперният певец Стоян Бончев също се потроши, но по време на футболен мач.

Красавицата ще бъде подложена на операция по спешност, в момента е в столична болница. Оперативната намеса ще продължи няколко часа, очаква се да приключи около 13 часа.

Нараняването се е получило при една от задачите на "супергероите", когато участниците се изстрелват с катапулт в мрежа. Първи е Сано, който се измъква невредим. Втори е Бакалова. При изстрелването й в мрежата, тя се оплита в нея и така става фрактурата в областта на капачката.

"Всичко ще бъде излъчено в петък. Сега чакаме само лекарите да кажат колко време ще се възстановява. Спокойно обаче може да наречем "Къртицата 2" "сезонът на счупените крака". Започнахме със Стоян и завършихме с Ивайла", каза продуцентът на шоуто Андрей Арнаудов.

Въпреки че ситуацията е извънредна, вече е ясно, че Ивайла Бакалова е вън от подозрение за последния саботьор в Базата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !