Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тройно предизвикателство ще получат участниците в Dancing Stars – утре от 20.00

отпечатай новината

12.05.2014 14:30 | Видян 1293 пъти

Тройно предизвикателство ще получат участниците в Dancing Stars – утре от 20.00

Утре вечер ще видим и как ще се справят отборите на Михаела и Елена в отборната задача на Алфредо Торес . 12 май 2014 г., София. Тройно предизвикателство предстои да получат участниците в Dancing Stars утре вечер, от 20:00 по Нова. Всяка от 6-те двойки, останали в надпреварата, ще трябва да  избере още един професионалист, с който да направи „троен танц”.

Утре вечер, от 20.00 часа по Нова ще видим и Нели Атанасова, която ще се завърне с нов танц на дансинга, след като миналият път бе заместена от Симона Пейчева. Травмата на гърба й отшумя и тя дори успя да се защити от елиминациите в четвъртък. В деветия лайв на Dancing Stars ще видим и двата отбора, които Алфредо Торес определи преди почивката – „Фокси” и „Бум Бум” с капитани съответно Елена и Михаела. Във „Фокси” влизат Дарин и Нели Атанасова, а в „Бум Бум” Албена Денкова и Антон Касабов.

Преди 2 месеца в Dancing Stars 2014 стартираха 15 двойки. От тях на финалната права в състезанието останаха 6. Вече финалисти, те ще дадат всичко от себе си, а журито ще бъде максимално критично. Вече няма място за грешки и четиримата ще обръщат внимание на всеки отделен детайл. Как ще се справят двойките с непрекъснатото „вдигане на летвата”? Ще успеят ли да отговорят на безкомпромисните стандарти, които се налагат с приближаването на финалните седмици? Всичко това ще разберем утре, от 20.00 часа по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !