Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Молец, 100 Кила и Васил Петров част...

• От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на...

Лъснаха тарифите на фолк певачките

отпечатай новината

09.05.2014 14:45 | Видян 3347 пъти

Лъснаха тарифите на фолк певачките

Уникален и актуален списък с хонорарите на родните и сръбски фолк звезди разкриха срещу каква сума можем да наемем всяка една чалга звезда. Както знаем, четири са фирмите на българският поп фолк пазар, които предлагат изпълнители за участия- "Пайнер", "Ара Мюзик", "Диапазон Рекърдс" и "Сънни Мюзик". Както всяко лято те са в ожесточена битка за продажбите на фолк фурии. Ако не сте запознати, срещу заплащане на хонорар, както и на пътни разходи и хотел, можете да поканите изпълнител да ви попее на сватба, рожден ден, парти или ако сте собственик на заведение да ги включите в програмата си.

Хонорарите са за 1 час пеене на живо, но колко пеят на живо сами можете да прецените. Преслава извива глас срещу 7 бона, тя е и най-скъпият изпълнител на "Пайнер", пише flagman.bg. Ако броите 6 хилядарки можете да минете и със Цветелина Янева, Галена, Ивана Камелия, Емануела или пък Алисия. Не са малко и изпълнителите които се разписват срещу 5000- от "Пайнер" това са Глория, Джена, Константин и Анелия, Срещу толкова пее и ромската перла Софи Маринова, Лияна, а от звездите на "Диапазон Рекърдс" със 300 лева над 5-те бона взема Тони Стораро. Шокиращи са и хонорарите на сръбските чалга звезди.

Единствено "Съни Мюзик" имат правото да ги предлагат на български пазар. Най-скъпо платената е чалга динозавъра Цеца Величкович, за да я чуете на живо, трябва да се бръкнете със 65 000 евро. Колежката и Лепа Брена прибира по 38 000 евро на участие а за Драгана Миркович- 22 000 евро.
Снимка: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !