Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Галена и Галин се местят в Пловдив

отпечатай новината

22.09.2008 15:12 | Видян 32702 пъти | Гласували 3

Галена и Галин се местят в Пловдив

Галена се оглежда за апартамент в Пловдив. Фолк дивата и гаджето й Галин дойдоха под тепетата за откриването на нов жилищен комплекс в квартал "Хр. Смирненски".

Повелителката на дините даде да се разбере, че има идея да инвестира в недвижим имот в Пловдив, по препоръки на колежките си Ивана и Преслава, които вече имат собствени жилища в града. По време на рязането на лентата на комплекс "Райски кът" Галена събра информация за малкото останали непродадени апартаменти.

Не е тайна, че повечето от фолкзвездите имат намерение да купуват имоти в Пловдив, тъй като им е близо до Центъра на чалгата Димитровград и Хасково, на час и малко път е от столицата и е сравнително близо до морето. "Да купиш апартамент в Пловдив е стратегическа инвестиция за представителките на жанра, които обикновено действат на стадния принцип, за по-лесно.
Идеята уж била най-търсените певици да пестят време от пътувания от едно участие до друго", коментират хора от "Пайнер". И припомниха, че Преслава има жилище в Кючук Париж, а Ивана живее с щерка си в огромен апартамент на пъпа на града на ул. "Гладстон".

След церемонията по откриването на комплекса, организирана от фабрика за забавления "Сафо", беше открит и новият бар на DJ Дамян. Заведението се казва "Никано", а варненският плейбой твърди, че амбициите му са марката да се превърне в национална верига. Дамян целува дълго и напоително ръката на Галена, преди да я настани на едно от сепаретата в клуба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !