Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Холивудските звезди обикнали България

отпечатай новината

29.04.2014 13:15 | Видян 3502 пъти

Холивудските звезди обикнали България

Силвестър Сталоун и неговите колеги, с които снима у нас „Непобедимите”, са категорични в свои интервюта, че при първа възможност биха се върнали в България. Те обикнали страната ни не само заради красивата й природа, но и заради приятелствата, които завързали покрай работата си. Електронното издание bgreality.com е събрало на едно място световни звезди, които научиха къде е България било по работа или заради личния им живот.

Сталоун се влюби в зъболекарите си

Силвестър Сталоун може да препоръча на колегите си от Холивуд българските стоматолози. Докато снима „Непобедимите 2” у нас през 2011-а, екшън героят си счупи зъб. Коравият Слай се канел да отлети за Америка за лечение, но известната диетоложка Енджи Касабие го посъветвала да се довери на българските стоматолози Венета и Валентин Павлови, които са от Перник. Той останал толкова доволен от професионализма им, че решил да подмени с нови 24 от зъбите си. След като свършил с денталните си перипетии, Слай се снимал със зъболекарите си и им заявил, че жена му ще го ревнува заради новия му вид.

Ван Дам научи какво значи чалга и я прегърна

България се превърна за Жан-Клод ван Дам във втора родина заради честите му гостувания у нас - било заради филми или спортни прояви. Последно се появи на родна почва през 2011-а за снимките на „Непобедимите 2”. Не след дълго актьорът научи, че чалгата за много хора у нас е „национална музика”. Ван Дам обикаляше непрестанно нощните клубове в столицата и се забавляваше с горещите ритми и още по-горещите момичета. Това бе използвано от някои търсачки на слава като певицата Емануела, които побързаха да си припишат връзка с екшън героя.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !