Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Ивайла Бакалова: Имам чувството, че моят баща ме мрази

отпечатай новината

24.04.2014 15:30 | Видян 3106 пъти

Ивайла Бакалова: Имам чувството, че моят баща ме мрази

Само преди седмица ММА боеца Георги обвини Ивайла Бакалова, че е живяла в приказен свят и е получавала само най-доброто от живота. Днес, в компанията на Виктория, Моро и Валя, манеканката сподели точно обратното. Спомените на Бакалова от биологичният и баща са меко казано кошмарни. Той непрестанно съревновавал двете близначки Божидара и Ивайла и ги подлагал на неестествени за деца процедури, само и само те да станат силни и калени. „Аз имам чувството, че моят баща ме мрази“, сподели миската.Тази вечер ловджийска задруга от петима мъже и една дама ще се прицелват в новото седмично меню на супергероите в „Къртицата 2“. Задачата на Марина, Георги, Евгени Иванов, Александър Сано, Костя и Емил Русев ще бъде сложна, а чий мерник е най-точен ще стане ясно довечера.

След съботните елиминации участниците в Базата останаха десет, а всеки от тях даде своя прогноза за предстоящия победител. „Златната тройка” бе сформирана от Емил Каменов, Евгени Иванов и Георги Стоянов. Монтанският гард бе определен като „Доброто сърце” и въпреки грубиянското си поведение и слабо представяне в битките очевидно е спечелил симпатиите на своите съотборници. Втори в прогнозната класация е „Мъжът за подражание” – волейболната звезда Евгени. Всички единодушно го провъзгласиха за Капитан на Базата и похвалиха честността, морала и спортния му хъс. Участниците предположиха, че „Умният биткаджия” Георги, притежава най-силните козове да стане победител в Къртицата 2. ММА боецът е най-добре физически подготвения супергерой, който освен това е изключителен стратег.

В епизода тази вечер ще стане ясно желани гости в Базата ли са ромите Моро и Валя и защо Марина Мицич притеснено ще търси мъжката закрила на охранителя Емо Каменов. Копието, което Виктория Джумпарова нелогично заби пред Костя по време на елиминациите, ще сложи край на тяхното приятелство. 28-годишният руснак откровено ще й сподели огорчението и яда си от тази нейна постъпка и ще потърси нови стратегически ходове за приобщаване към Групата.

Емил Русев ще сподели челен опит и ще провокира интересен разговор за „лошия късмет”, с който манекенката Виктория орисва всеки около себе си. Доказателствата – всеки, сближил се с Вики в Базата, вече е вън от играта.

Източник и снимка: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !