Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Крият от какво умря жената на Стефан Данаилов

отпечатай новината

24.04.2014 14:00 | Видян 9120 пъти

Крият от какво умря жената на Стефан Данаилов

Най-красивата манекенка на соца и съпруга на Стефан Данаилов - Мария, почина внезапно във вторник вечерта. Смъртта на жената на Ламбо шокира не само актьора и семейството му, но и всички приятели на Мария Данаилова. Тя си отиде от този свят седмици след като чу радостната новина, че любимият й мъж е преборил рака, и в момент, когато великият актьор трябваше да се завърне на сцената в спектакъла „Пигмалион" на Народния театър.

Ламбо надви коварното заболяване, но не успя да се справи със смъртта, която покоси най-близкия му човек, голямата му любов и истинска опора - съпругата му Мария Данаилова. Или както той я наричаше по едноименната му песен - „Моето мъжко момиче". Лекарите от Трета градска болница, където тя била приета навръх Великден, още не знаят какво всъщност е причинило смъртта на бившата топ манекенка и не дават никакво обяснение на близките, научи „Всеки ден".

Първоначалната диагноза била възпаление на мозъчната кора, което може да е довело до инсулт. Данаилова постъпила в болницата обаче с инфекция на белите дробове. „Лекарите нищо не казват, още не могат да обяснят как така Мария си е отишла, при положение че първоначално дори е показала подобрение след назначеното й лечение. Стефан е в шок, още не може да повярва", разкриха близки на звездното семейство.

„Момиче, целунато от Бога", така приятели нарекоха преди време жената на Стефан Данаилов. Приживе Мария странеше от светската суета и се бе отдала изцяло на семейството. От предишния си брак с режисьора Вили Цанков бившата манекенка има син Росен и две внучета близнаци. Мария бе най-близкият човек на Ламбо, негова довереница и помощница, която поемаше част от товара на тежкото му всекидневие.

продължи >>

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !