Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Лили Иванова празнува юбилей с милионер

отпечатай новината

24.04.2014 11:30 | Видян 2014 пъти

Лили Иванова празнува юбилей с милионер

Без дълбоки бръчки по лицето си празнува днес рождения си ден примата на българската музика Лили Иванова. Изпълнителката на „Детелини", „Ветрове" и „Камино" не обича пищните купони, нито шумните събирания. Тя предпочела да посвети своята вечер на един от най-близките си приятели - милионерът Димитър Тодоранов.

Именно той организира последният й невероятен концерт в Националната опера. Бизнесменът, който дълго време живя в чужбина, но се върна в родината си, воден от любовта си към Лили подготвил специална изненада за вечната ни естрадна звезда - 24 каратови златни бижута „Картие", научи „Всеки ден". Тодранов обаче не бил убеден, че тя ще приеме скъпарският подарък, защото Лили винаги е казвала, че не обича материалните неща, а предпочита хората да показват любовта си един към друг със жестове.


Примата празнува юбилей - тя става на 75 години, въпреки че крие реалната си възраст и е спестила за медиите поне 3 години от своето ЕГН. И ако летата й се свидят, не така стоят нещата със средствата, които хвърля за подмладяващи процедури. За своя празник Иванова е пръснала няколко бона, за да се освежи то драстично. Тя така опънала лицето си, че „не може да й се дадат повече от 50 години", коментират нейни приятели.

„Ще празнувам скромно, без фойерверки", казала певицата пред свои приятели. Планът й бил с Тодоранов да отидат в един от любимите си столични ресторанти, където Лили обаче надали ще си позволи дори да пие алкохол. „Тя си хапва само пъпеш вечер, нищо повече, след 19 часа не яде заради фигурата си, пие само сокове", разкриват приближени на Вечната дама.

За връзката на Лили с бизнесмена се говори отдавна. В средите дори се клюкари, че двамата са били любовници. Той самият обаче отрича това. „Глупаво е да се мисли, че Лили си ляга с всеки, с когото седи на една маса. Наистина е неуважително за такъв голям професионалист и човек. Радвам се, че тя не взима насериозно тези писания за нас. А относно фигурата й - безспорно, че тя е изключително фина. Много жени могат да си мечтаят за подобно тяло", коментира преди време пред „Всеки ден" Тодоранов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !