Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Мариана Попова - концерт в Босилеград

отпечатай новината

23.04.2014 16:45 | Видян 1739 пъти

Мариана Попова - концерт в Босилеград

Хиляди детски усмивки посрещнаха Мариана Попова в Босилеград на Международния детски Великденски фестивал 2014. В препълнената, празнична зала и при изключително топъл прием Мариана Попова и Орлин Горанов изнесоха  концерт, с изпълнения на самостоятелните и дуетните им песни.

Мариана Попова сподели, че е силно впечатлена от преклонението на жителите на Босилеград пред паметта на Апостола на Свободата - Васил Левски. Портрети на българския национален герой има на всички централни улици и в културните центрове на града. Мариана Попова бе специален гост на културната програма на фестивала с подкрепата на  Фондация Българска Памет.

В продължение на 20 години в Босилеград се провежда едно оригинално детско състезание - Великденски турнир по чупене на яйца. Това състезание прераства във фестивал на детската радост и щастие по повод най-християнския празник - Великден. И тази година Международния детски Великденски фестивал, събра деца и младежи от България, Молдова, Румъния, Сърбия и Македония. Във фестивала за чупене на яйца се включиха повече от 500 участника.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !