Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Ето къде Плевнелиева се крие с любовник

отпечатай новината

23.04.2014 15:00 | Видян 5499 пъти | Гласували 1

Ето къде Плевнелиева се крие с любовник

20 часът, четвъртък вечер, центърът на София. В заведението Mediterraneo в идеалния център на столицата на ул."Оборище" влиза жена с кестенява коса под 40 години. Облечена е спортно, ненатрапчиво и съвсем като всички -  с панталон и яке. Липсват ярък грим, впечатляващи бижута или елементи във визията, които биха приковали погледите на останалите клиенти.

Жената се насочва към втория салон на заведението и избира маса до прозореца. Само по-наблюдателните посетители, които не са безразлични към политиката, разпознават в жената първата дама на годината - Юлияна Плевнелиева.

Малко по-късно в ресторанта се появява симпатичен мъж видимо по-млад от президента на републиката поне с 15 години. Облечен е подходящо за възрастта си - с розова блузка. Насочва се към съпругата на Плевнелиев, която не крие радостта си от срещата. Двамата си поръчват вечеря и така се унасят в разговора, че въобще не се интересуват дали околните са ги разпознали, дали са забелязали как пръстите на ръцете им се срещат уж неволно и още по-малко какви са коментарите край тях. Личи, че се наслаждават на диалога, емоционално са превъзбудени и са чакали цял ден тази среща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !