Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Лора Караджова се сгоди

отпечатай новината

23.04.2014 10:00 | Видян 1620 пъти

Лора Караджова се сгоди

Хулиганката на бг попа даде ясен знак, че приключва с изцепките и става жена за пример, пише "Всеки ден". Бременната Лора Караджова има не просто ново бижу на безименния си пръст, а онзи специален пръстен, който показва, че тя вече не е свободна, забелязаха папараците на Николета Лозанова.

Само преди няколко седмици стана ясно, че дъщерята на Данчо Караджов от „Сигнал" ще става майка. Лора е бременна в 4-тия месец и по нейни думи е по-щастлива от всякога. След осемгодишната си връзка с тв водещия Део русото миньонче бързо успя да се съвземе. В момента Лора е лудо влюбена в новото си гадже Вальо, а той явно е решил да не изпуска момента и вече й е предложил да станат официално семейство, напук на заричането на певицата преди време, че няма никакво намерение да се жени. Дали обаче сватбата ще е преди раждането на детето през есента, не е ясно.

Баща на детето е Валентин Славов от Варна. Занимава се с киокушин карате, а през зимата - със ски и сноуборд. Запознават се преди време именно покрай екстремните спортове. Двамата стават по-близки миналата година, когато Лора вече е преодоляла раздялата си с Део. Вальо е с 4 години по-малък от певицата - през юни ще навърши 28 години.

„Валентин ме промени много. Вече съм по-улегнала и усещам онази приятна тръпка в корема. Ако има силно привличане, това е моят човек", коментира преди време бъдещата майка. Лора изцяло се е отдала на новата си любов и дори се е отказала от вредните си навици.

„Пробвала съм най-различни видове наркотици, но в момента не употребявам. Не пуша нито цигари, нито марихуана. Спортът и любовта са моят наркотик", добавя гордо Караджова.
Естествено, родителите на Лора не могат да си намерят място от щастие. Всъщност преди няколко дни певицата изнесе последния си багаж от жилището на майка си и баща си. Макар и бременна, тя замъкна сама куфара си до колата и го натовари, за да потегли към общия дом с бащата на бебето.

В семейството на Караджови вече има една внучка - 2-годишната Ния, на Даниел, брата на певицата. Засега Лора отказва да сподели пола на детето си, но всъщност никой не я и притиска да каже, защото ще е радост при всички положения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !