Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Променят регламента на „Големите надежди“

отпечатай новината

23.04.2014 09:00 | Видян 1435 пъти

Променят регламента на „Големите надежди“

В "Големите надежди" ще има промяна на регламента. Журито в лицето на Любо, Дивна и Веселин Маринов ще има право на глас. До този момент те само коментираха изпълненията на малките таланти, но вече ще могат и да гласуват. Нововъведението ще стартира от 23 април, когато започват четвъртфиналите в шоуто.

В следващите три седмици жури и публика ще обединят сили в търсене на най-даровитите деца на България. Във всеки един концерт от четвъртфиналната фаза десет таланти ще излизат на голямата сцена, за да докажат, че заслужават да продължат напред в предаването и да се доближат до първото място. В края на всеки концерт зрителите ще имат право да изберат трима от талантливите малчугани, които да продължат напред.

Кое ще бъде четвъртото попълнение сред полуфиналистите обаче ще решат именно Любо, Дивна и Веско Маринов. Тримата ще трябва да постигнат консенсус, за да изберат своя общ фаворит. След като по време на изминалите концерти се запознаха с децата и добиха своите първи впечатления, сега е време да кажат своята професионална дума.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !