Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кали: Бях много лош родител

отпечатай новината

22.04.2014 13:30 | Видян 1872 пъти

Кали: Бях много лош родител

Фолк певицата Кали призна, че е изнервена, защото напоследък спи само по няколко часа на ден. В тях било лудница, а когато изпълнителката е изнервена, крещи много силно и обижда много лошо, сподели самата тя в предаването "Преди обед" по bTV. Освен това Кали сподели, че в миналото била лош родител, защото отглеждала неправилно децата си.

"Трябва да се оправят сами. На 18 ги гоня на улицата. Мога да те гледам как страдаш, как се мъчиш - излизаш на улицата и се оправяш сам. Изобщо не ме интересува. Жорко (най-големият ѝ син) след 7-и клас ще се оправя сам. Сам ще си подава документите, сам ще си избира училище. Това е начинът да се отглеждат истински мъже. Давам му определен бюджет и сам да си разпределя средствата. Ако му свършат, си е за негова сметка... До 7-ата година на Жорко бях много лош родител. Той ежеминутно получаваше това, което пожелае, и не можеше да се зарадва на нищо. Видях как осакатих детето. Сега вярвам, че съм успяла да го направя мъжкар", категорична е изпълнителката. Освен това Кали допълни, че няма лоши отношения с татковците на децата си, както тръбят някои медии.

"Бащите и на тримата са прекрасни бащи. За съжаление аз не успях да се разбера нито с първия, нито с втория, надявам се да се разбера с третия. Аз не смятам, че съм някаква пройдоха, и съм правила секс с различни мъже само за да си правя кефа. Всеки следващ е бил вярата за нещо по-добро, по-истинско", откровеничи певицата.

На този етап тя е много влюбена в бащата на последния си син Александър и се надява, че най-накрая е открила своя мъж. Изпълнителката коментира и спекулациите относно първия си син и Жоро Илиев. "Жоро ми беше много близък приятел. Да, кръстила съм го на него, но той си има татко. Някой ден ще го накарам да направи публично изявление, за да спрат тези слухове. А това, че си приличат - та нима няма хора по света, които си приличат?", категорична беше Кали.
Източник и снимка: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !