Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Азис: Срам ме е от тялото ми

отпечатай новината

21.04.2014 13:00 | Видян 5956 пъти | Гласували 1

Азис: Срам ме е от тялото ми

В началото на месеца Азис пусна на музикалния пазар новия си албум „AZIS 2014”, който включва 12 песни. След двугодишна пауза звездата на Diapason Records събира в CD-то вече издадените си песни, които са оглавявали всички класации, продължават да са сред най-предпочитаните в радио и тв ефира, както и в плейлистите на DJ-ите във всички заведения в страната. За многобройните си почитатели Краля на попфолка е подготвил и три нови композиции. Пилотният сингъл към албума „Пий цяла нощ” е по музика и текст на самия изпълнител, а аранжиментът е на Иво Молллов-Гугутката. Второто ново парче е озаглавено „Миконос” и отново е по музика и текст на Азис и аранжимент на Силвестър Матеев. За ценителите на хубавата музика талантливият певец е подготвил и прочувствената балада „Хей, момиче” по негови музика и текст и аранжимент на Мартин Биолчев. Скандалната звезда бе специален гост в предаването „Зад кулисите“ по Fen TV.

Каква е главната причина да ни поканиш в твоя дом?

Главната причина е това мое  малко съкровище, тази моя рожба – албума Азис 2014. От 3 години не бях пускал цял албум. Все така по една песен, по малко и реших да създам  дом на всичките си песни, които съм извадил през последните 2-3 години и да ги обединя в този продукт, който мисля, че се харесва и се надявам да се харесва.

Твоите песни са на челните позиции в интернет?

Страшно благодарен съм на хората, за това, че предпочетоха моите песни и ги харесват. Аз винаги съм вярвал в слуха на българина, че той е запознат с хубавата музика.

Очакваше ли светкавично да се изстреляш на върхови позиции?

Не. Наистина не съм очаквал. Дойде им като гръм от ясно небе. Няма по-хубаво нещо, интернет е едно безкрайно море, в което можеш да видиш и чуеш всичко и да предпочетеш каквото си искаш. Но да предпочетеш мен сред всички останали е много хубаво. Много ми е приятно.

Всички твои проекти винаги са на челни позиции винаги?

Благодаря ти, но аз мисля, че не е така. Трябва да е хубава песента. Имал съм и слаби моменти в живота си. За мен са слаби, като очакване, не мога да кажа. Като изпълнение са едни и същи, защото аз пея по един и същ начин от години наред, но този път се раздадох много.
С новите си песни доста се раздадох, отворих душата си, гласа си и запях така, както съм пял едно време, когато всичко ми беше ново и исках да се докажа и исках да покажа и тази извивка, и тази динамика, и всичките тези неща. Сега успях в няколкото последни песни всъщност да покажа това, което умея.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !