Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Евгения Банева се фука във Фейсбук, че била отличничка

отпечатай новината

18.04.2014 09:00 | Видян 5991 пъти | Гласували 1

Евгения Банева се фука във Фейсбук, че била отличничка

Бизнесдамата „обнародва” дипломата си за средно образование, „фенове” й се подиграват, че е фалишива. Евгения Банева реши да се изфука и пусна на страницата си във Фейсбук снимки на дипломата си за завършено средно образование в старозагорската езикова гимназия, пише „Блиц“. Бизнесдамата явно се гордее с факта, че е завършила с пълно отличие. 

Вместо да предизвика възторжени коментари на почитатели обаче Евгения Банева си навлече куп подигравки от „феновете”. „Под снимката няма подпис. Значи е фалшименто, ако питаш мен. Иначе момата е хубава”, пише един от тях. Друг недоумява и защо в подобен официален документ директорът на гимназията се е подписал със... зелено мастило. 

Потребителите във Фейсбук се забавляват на гърба на Евгения Банева и заради обръщението, в което тя обяснява защо ще гласува сама за себе си.

„Госпожо Банева, гледах ви наскоро по телевизията и ми направи впечатление, че сте много умна и възпитана жена. Бих искал да ви попитам като един обикновен човек, дали е възможно да ми предоставите за лично ползване пакет за двама за всички мачове на Световното в Бразилия тази година? След което най-тържествено заявявам, че аз и жена ми ще гласуваме за вас!!! Наистина. Говоря от името на жена ми също, щото тя не е като вас силна и борбена”, пише интернет потребител.

„Аз я пуснах на вълшебната катерица Беатрис - излезе подходяща за български политик, дори няма нужда да сваля детските обици и странното червило”, закача се друг „фен” на Евгения Банева.

Снимка: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !